Gratis verzending vanaf €60,- Ophalen mogelijk, alles voorradig (verzendkosten €4,95) Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Over ons

Wat leuk dat je even de tijd neemt om te kijken wie er achter Hippokids zit!
Mijn naam is Karin Dijkman, ik ben 52 jaar en woon in het gezellige dorp Etten (vlakbij Doetinchem) met mijn partner en 2 zonen. 

Kinderen vind ik de leukste mensen die er zijn. De ontwikkeling die ze doormaken en hoe ze dat doen, ik kan ervan genieten en vaak werkt het op mijn lachspieren. 

Lang geleden was ik peuterleidster en genoot ik van de manier waarop kinderen spelen met speelgoed en zich mede daardoor ontwikkelen. Ik zag dat ze door speelgoed leerden te concentreren, plezier hadden en leerden te ontspannen. Ook leerden ze met emoties om te gaan als iets niet lukte of als ze speelgoed moesten delen.
Later bij mijn eigen kinderen was dat natuurlijk ook het geval. Inmiddels zijn de jongens 21 en 18 jaar en struikel ik allang niet meer over speelgoed. Maar de passie voor speelgoed is gebleven.

Wat is Hippokids en waar letten wij op?

Hippokids is een webwinkel met bijzonder, maar vooral goed speelgoed. In het assortiment zitten veel houten producten, is alles vrij van BPA  en van een stevige kwaliteit.
Het speelgoed moet de fantasie prikkelen en uitnodigen om zelf mee te spelen. Speelgoed wat d.m.v. een batterij werkt zul je om die reden dan ook niet in mijn webwinkel vinden.
Duurzaam, vind ik ook belangrijk. Speelgoed moet lang mee kunnen en gemaakt zijn op een zo'n verantwoordelijk mogelijke manier. Om die reden heb ik ook ecologisch en biologisch speelgoed in mijn collectie. Het zal je verbazen hoe hip dit is.
Als een product in de webwinkel staat dan is het ook werkelijk op voorraad. 

Mocht je vragen hebben?

Je kunt via mail altijd contact met mij opnemen.
Graag zelfs, ik help je met plezier verder.
 

Veel kijkplezier in mijn webwinkel!


Groet,
Karin

Foto
HippoKids
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.